International Congress

Area of Economics, Sociology and Agricultural Policy

Filter by year:
139 Congress << < 1234567 > >>
1 Estudio económico de la extracción de aceite de frutos secos utilizando dos sistemas de presión diferentes Details >>
2 Influencia de la temperatura en la extracción de aceites de frutos secos mediante prensa de tornillo Details >>
3 Influencia de las condiciones de procesado en la calidad del aceite de frutos secos Details >>
4 Innovación docente en la planta piloto de extracción de aceites vegetales de la ETSIAM de Albacete Details >>
5 Utilidad de los parámetros físicos para determinar la variedad y el origen de la variedad de pistacho Details >>
6 Agri benchmark: an international network approach to the economic analysis of Wine grape production systems Details >>
7 Agri benchmark: an international network approach to the economic analysis of Wine grape production systems Details >>
8 Huellas ambientales y su valorización económica en el sector agroalimentario Details >>
9 METHODOLOGY TO EVALUATE TRANSVERSAL COMPETENCES IN THE FORESTRY ENGINEERING DEGREE BASED ON A SYSTEM OF RUBRICS AND INDICATORS: RESULTS OF TWO YEARS OF EXPERIENCES. Details >>
10 IMPLEMENTING A SYSTEM OF INDICATORS FOR MONITORING, EVALUATION AND IMPROVEMENT OF COMPETENCY-BASED ASSESSMENT Details >>
11 Iberian Conference on Rural Studies Details >>
12 PREFERENCIAS EN EL USO RECREATIVO DEL PARQUE NATURAL DE LOS CALARES DEL MUNDO Y DE LA SIMA (ESPAÑA) SEGÚN LA EDAD DE LOS VISITANTES Details >>
13 Characterization of almond oils from Spanish cultivars Details >>
14 CONSUMER PREFERENCES FOR OLIVE OIL, APPLYING CONJOINT ANALYSIS. A PORTUGUESE CASE STUDY Details >>
15 DISPOSICIÓN AL PAGO DE CARNE DE CORDERO ECOLÓGICO EN MADRID (ESPAÑA) Details >>
16 ESTUDIO DE LAS PREFERENCIAS EN FUNCIÓN DEL ESTILO DE VIDA DE LOS VISITANTES DEL PARQUE NATURAL DE LOS CALARES DEL MUNDO Y DE LA SIMA (ESPAÑA) Details >>
17 Who is Drinking Wine in the United States? The Demographic and Socio-Economic Profile of U.S. Wine Consumers (1972-2012) Details >>
18 Changes in physicochemical and sensory parameters of pistachio oil during storage Details >>
19 Influence of the pressure extraction systems on yield, quality and composition of virgin almond oil Details >>
20 Physico-chemical evaluation of virgin walnut oil. Influence of extraction system Details >>
139 Congress << < 1234567 > >>

Web updated by Isabel María Gómez Tobarra. Most recent modification: Saturday, march 23, 2019, 22:41.