Details of a Research Project

Title:OBTENCION DE PRODUCTOS CARNICOS DE LA LINEA ROJA CON SUPERIOR COLORACION Y ESTABILIDAD, MEDIANTE LA UTILIZACION DE PIMENTONES PROCEDENTES DE VARIEDADES DE PIMIENTO SELECCIONADAS
Financial organization:FEDER (EXTINGUIDO)
University:UNIVERSIDAD CASTILLA-LA MANCHA
In force:January 4, 1999 to December 31, 2001
Total budget:81816 €
UCLM Budget:81816 €
Character funding: International
Director:GÓMEZ LADRÓN DE GUEVARA, RICARDO MANUEL
Collaborators:ALVARRUIZ BERMEJO, ANDRÉS; DÍAZ MARTÍNEZ, FRANCISCO; PARDO GONZÁLEZ, JOSÉ EMILIO; PÉREZ SEMPERE-MATARREDONA, JOSÉ IGNACIO; GARCÍA MESEGUER, MARÍA JOSEFA; AMO SAUS, MARÍA LLANOS; VARON CASTELLANOS, RAMÓN
Authors:Ricardo Manuel Gómez Ladrón de Guevara; Andrés Alvarruiz Bermejo; Francisco Díaz Martínez; José Emilio Pardo González; José Ignacio Pérez Sempere-Matarredona; María Josefa García Meseguer; María Llanos Amo Saus; Ramón Varon Castellanos

Web updated by Isabel María Gómez Tobarra. Most recent modification: Tuesday, october 29, 2019, 17:27.